Hesabım
    Narnia Kapılarını Araladı

    Yeni fantastik dünyadan ilk hayali görüntüler<br />

    Beyazperde.com okurları, C.S. Lewis'in fantastik serisi Narnia Günlükleri'nin yola çıktığını Şrek'in yönetmeni Andrew Adamson'ın Yeni Zelanda'da başlattığı ve Çek Cumhuriyeti'nde devam edecek çekimler de aralıksız devam ediyor.

    Sete ziyaretçi kabul etmeye başlayan Adamson henüz setten görüntü sızmasına izin vermedi ama heyecanla bekleyen fanları az da olsa rahatlatmak için Narnia'nın hayali dünyasına göz atmamızı engellemedi. İşte böylece Narnia'nın fantastik dünyasına geçişi sağlayacak dünyadan ilk artwork'ler yayınlandı.

    Aşağıda inceleyeceğiniz resimler, Narnia'ya geçişi sağlayacak eve ve o günün dünyasına ait. Filmin başlangıç sahnelerini şekillendiren çalışmalar olarak kabul edilen çizimlerde 2. Dünya Savaşı'na ait savaş sahneleri de var. Adı Tolkien'le beraber anılan Lewis'in hayal dünyasından yansıyan Narnia tam yedi kitaplık bir seri ve hikayeyi beyazperdeye Ann Peacock uyarlıyor. Disney-Walden Media'nın ortak olarak yürüttüğü filmin bütçesi 100 milyon dolar civarında ve yine Beyazperde.com okurlarının bildiği gibi Nicole Kidman da, sadece sesiyle olsa bile bu projenin içinde. Narnia şimdilik kapılarını tamamen açtı denemez ama en azından filmi heyecanla bekleyen tüm seyircilere biraz da olsa fikir veriyor. Resimleri tıklayarak inceleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top