Hesabım
    Yeraltı ve Marilyn İle Bir Hafta TV'de İlk Kez D-Smart Ekranlarında

    D-Smart Kasım ayına birbirinden önemli filmlerle giriş yapıyor...

    Yönetmenliğini Zeki Demirkubuz’un yaptığı Yeraltı 2 Kasım'da televizyonda ilk kez seyirci karşısına çıkarken, 4 Kasım Pazar gecesi ülkemizde de vizyona giren Marilyn ile Bir Hafta (My Week with Marilyn) beyazekranda sinemaseverlerle buluşacak.

    Dostoyevski'nin Yeraltından Notlar romanından serbest bir uyarlama olarak sinemaya aktarılan Yeraltı'nda Muharrem'in nefret ettiği ve edildiği halde eski arkadaşlarıyla çıktığı yemeğin üzerinden hayatını sorguladığı film son olarak 19. Altın Koza Film Festivali’nde (2012) En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında ödül kazanmıştı. Yeraltı 2 Kasım Cuma günü saat 20.30’da D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk’te seyirci karşısına gelecek.

    D-Smart ekranlarında gösterilecek bir diğer önemli film ise yönetmenliğini Simon Curtis'in yaptığı, başrollerinde Michelle Williams, Eddie Redmayne ve Kenneth Branagh'ı izlediğimiz Marilyn İle Bir Hafta olacak. 1956 yılında geçen hikâyede Williams efsanevi yıldız Marilyn Monroe'ya hayat verirken, film de Monroe'nun o sıralarda çekimlerine başlanan 'The Prince and the Showgirl adlı filmin setinde yaşadıklarına odaklanıyor. Marilyn İle Bir Hafta saat 21:00’de D-Smart 5. Kanal Smart SineGold’ta gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top