Hesabım
    Skyfall'dan Renkli Gala!

    Bu cuma gösterime girecek son 007 James Bond filminin galası dün gece gerçekleştirildi!

    Sinema tarihinin 23. James Bond filmi olarak ve serinin 50. yılında gösterime giren Skyfall'un Türkiye galası dün akşam filmin güzel yıldızı Naomie Harris ve yapımcı Michael G. Wilson'ın katılımıyla Kanyon'da Cinemaksimum sinemalarında gerçekleştirildi. Basının yoğun ilgi gösterdiği galada Beyazperde.com da yerini alırken, sanat ve sosyete dünyasından da katılım oldukça yoğundu.

    Gala gösterimi öncesi düzenlenen kokteyle kırmızı halı seronomisi ile gelen ve filmde MI6’nın saha ajan ve Bond kızı Eve'i canlandıran Harris, giydiği altın sarısı mini elbise ile göz doldurdu. Çekimlerinin bir bölümü İstanbul ve Adana'da gerçekleştirilen Skyfall'un seksi oyuncusu daha önce de mayıs ayında İstanbul'da düzenlenen basın toplantısı için ülkemizi ziyaret etmişti.

    Skyfall ekibiyle gelen bir başka isimse yapımcı Michael G. Wilson'dı. Wilson 1972'den bu yana EON Productions bünyesindeki tüm James Bond filmlerinde görev almış olan bir isim. Deneyimli yapımcı şuan EON Productions Ltd.’nin yönetici müdürlüğünü sürdürüyor.

    Yönetmenliğini Oscarlı sinemacı Sam Mendes'in üstlendiği ve James Bond rolünde üçüncü kez Daniel Craig'i seyredeceğimiz filmde Judi Dench'i bir kez daha M, Javier Bardem'i ise 'farklı' bir kötü adam rolüyle seyredeceğiz. Kadroda öne çıkan diğer isimlerse Ralph Fiennes, Ben Whishaw ve Bérénice Marlohe. Skyfall 2 Kasım'da dünyayla eş zamanlı olarak sinemalarda...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top