Hesabım
    Bağımsız Komedi Starı

    Giamatti, görkemli hayatının açtığı yolda yürüyor

    Görkemli Hayatım'ın, 2004 Sundance Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmesiyle hem filmin hem de başrol oyuncusu Paul Giamatti'nin kaderi değişti. Giamatti şimdi de Sundance Enstitüsü'nden yetişmiş iki yeteneğin yeni filmleri Paper Man'de başrol oynayacak.

    Filmin senaristleri Michele ve Kieran Mulroney, Paper Man'i bir yıl önce yazmışlar ve proje beklemedeymiş. Çünkü filmlerini kendileri yönetmek isteyen yazarlar uygun zamanı beklemişler ve şimdi ilk yönetmenlik denemeleri için de hazırlar. Giamatti filmde, ilham kaynağını yitiren ünlü bir romancıyı canlandıracak. Evliliği yıkılan ve roman dünyasındaki başarısını yitiren yazar, çocukluktan beri yanında olan hayali arkadaşı tarafından da terk edilince ne yapacağını şaşırır ve kendisine bir yazar olmasını neyin sağlattığını aramaya başlar.

    Görkemli Hayatım'dan sonra Sideways adlı başka bir komedide rol alan ünlü oyuncunun son filmi de çok beğenildi ve Amerikan Sinema Eleştirmenleri Birliği tarafından yılın en iyi filmleri listesine alındı. Giamatti artık Amerika'nın bağımsız komedyenlerinden ve oldukça çok hayranı olan bir oyuncu. Yeni filmini de sabırsızlıkla beklemeyen var mı?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top