Hesabım
    Sis'in Sorumlusu Bulundu

    Stigmata'nın yönetmeni Carpenter'a yetecek mi?

    Korku sinemasının temel taşlarından John Carpenter'ın 1980 yapımı Sis (The Fog) filminin remake'inin yapılacağını Stigmata'dan tanıdığımız Rupert Wainwright, Sis'in yeni sahibi olmaya hazır.

    Carpenter daha önce remake'lerden hoşlanmadığını ama devrin yeniden çevrimler devri olduğunu belirtmişti. Ancak remake'e izin vermiş olmasına rağmen ''Bu filmi bir kere yaptım, bir daha asla yapmam'' diyen yönetmen senaryoya yardım etmeyi bile kabul etmedi. Kor'un senaristi Cooper Lane yeni Sis'le hala tek başına uğraşıyor.

    Carpenter'ın uzun zamandır ortak olduğu ve Sis'i de beraber yaptığı Debra Hill, Wainwright'ı yeni Sis'in yönetmeni ilan ederken remake'le ilgili görüşlerini de açıkladı. ''Cooper'ın 1980'de bizim yazdığımız senaryodan çok fazla sapmayacağına inanıyoruz. Ama artık özel efektler var bizden şanslılar. Bizim hayal meyal yaratabildiğimiz denizcileri onlar gerçekten canlandırabilecek. Herhalde bunun dışında senaryoda ciddi bir değişiklik olmaz. Wainwright da beğendiğimiz bir yönetmen ve gelişen teknolojiyi Sis'e başarılı bir şekilde uyarlayacağını düşünüyoruz''.

    Yönetmen konusunda geç karar verilmiş olması, Sis için daha önce ilan edilen Şubat tarihini de bir ay ileri attı yani çekimler Martta başlıyor. Türün hayranları yeni Sis'i bir ay daha fazla merak etmek zorunda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top