Hesabım
    "The Host" Görücüye Çıktı

    Stephenie Meyer'in aynı isimli romanından uyarlanan filmin yeni fragmanı yayınlandı...

    Sinemaya da uyarlanan ve dünya çapında izleyici kitlesine ulaşan Alacakaranlık (Twilight) serisinin yazarı Stephenie Meyer'in aynı isimli romanından uyarlanan The Host filminden yeni fragman yayınlandı. Bu fragmanda filmde ne ile karşılaşacağımız az çok belli oluyor.

    Cennetimden Bakarken (The Lovely Bones) ve Hanna filmlerinin genç yıldızı Saoirse Ronan'nın başrolde olduğu bilimkurgu türündeki filmde, genç kızın uzaylı formlar tarafından ele geçirilmesinden sonra yaşananlar anlatılacak. İnsanların bedenlerini işgal edip kurbanlarının kişiliklerini silen ve Ruhlar olarak çağrılan dünya dışı formların insanlarla olan savaşına sahne olacak The Host'un yönetmen koltuğunda son olarak Zamana Karşı (In Time) filmini yöneten Andrew Niccol oturuyor.

    Diane Kruger, William Hurt ve Frances Fisher'ı yardımcı rollerde izleyeceğimiz The Host 29 Mart 2013 tarihinde vizyona girecek.

    Stephenie Meyer'in Twilight serisinin final bölümü olan Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) ise ülkemizde 16 Kasım'da vizyona girecek.

    The Host

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top