Hesabım
    Otel Transilvanya’nın Karakterleri Haftasonu Hayranlarıyla Buluşacak!

    Frankenstein ve eşi, Mumya, Görünmez Adam ve çok dahası eğlenceli aktivitelerle tüm çocuklar ve ailelerini konuk etmek için hazırlar.

    Vizyon tarihi 23 Kasım olarak açıklanan “Otel Transilvanya (Hotel Transylvania)”nın kahramanları hayranlarıyla vizyondan önce 17 Kasım Cumartesi Capitol’de, 18 Kasım Pazar günü ise Trump Towers Mall’da buluşuyor.

    Drakula'nın sahibi olduğu beş kazıklı lüsk tesis “Otel Transilvanya” canavarlar ve aileleri için benzersiz bir dinlenme merkezidir. Kızı Mavis'in 118. doğum gününü kutlamak için hazırlıklara başlayan ve tüm canavar dostlarını çağıran Drakula, otele ilk kez bir insanın, hem de kızıyla arkadaş olacak olan bir insanın ayak basmasıyla şaşkına döner.

    Başta Drakula (Drak) ve kızı Mavis ile yakın dostları Frankenstein ve eşi, Mumya, Görünmez Adam, bir Kurtadam ailesi olmak üzere pek çok kahraman 17 Kasım Cumartesi Capitol’de, 18 Kasım Pazar günü saat 12.00’den itibaren ise Trump Towers Mall’da çocuk katında düzenlenecek eğlenceli aktivitelerle tüm çocuklar ve ailelerini konuk etmek için hazırlar. Mumyalama yarışması, baloncu, yüz boyama ve diğer aktivitelerde, Otel Transilvanya’nın sakinleriyle eğlenmek için tüm çocukları bekliyoruz....

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top