Hesabım
    Skyfall Filminin Senaristleri Yeni Bond Filmlerinde Olmayacak!

    Senarist ikili Neal Purvis ve Robert Wade yaptıkları açıklamada yeni James Bond filmlerinde senaristlik yapmayacaklarını açıkladı...

    Dünya Yetmez (The World Is not Enough) filminden Skyfall'a 5 James Bond filmini yazan ve İngiltere'nin en başarılı senarist ikilisi olarak görülen Neal Purvis ve Robert Wade, 23. James Bond macerası Skyfall ile seride bir kez daha senaristlik yapmayacaklarını açıkladı.

    Ülkemizde 2 Kasım'da vizyona giren ve ABD'de serinin ilk haftasında en fazla gişe yapan filmi olma başarısını gösteren Skyfall ile birlikte 5. James Bond filmlerine imza atan senarist ikili seriye 1999 tarihli The World Is Not Enough ile başlamıştı. Skyfall'da John Logan'la da ortak çalışan ekip, bundan böyle James Bond defterini kapattı.

    Doha Tribeca Film Festivali'nde bir masterclass düzenleyen ikili, "5 James Bond filmi çektiğimiz için mutluyuz, iyi bir yer kazandığımızı düşünüyoruz." dedi. John Logan ve Sam Mendes'in yeni bir James Bond hikâyesi üzerinde çalıştıklarını da belirten ikili, seriyi Quantum of Solace ile bitirmek istediklerini fakat Skyfall ile daha yüksek bir çıtaya ulaştıklarını belirtti.

    Senarist John Logan'ın yeni James Bond filmleri için stüdyo ile anlaşma sağladığını da ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top