Hesabım
    The Mortal Instruments: City of Bones Filminden İlk Fragman Yayınlandı

    Twilight serisinin vârisleri belli olmaya başladı...

    Alacakaranlık (Twilight) serisinin final bölümü Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) ile sonlanmasıyla yapımcıların genç seyirciyi sinema salonlarına çekecek patlamaya hazır yeni proje arayışı başladı. Açlık Oyunları (The Hunger Games) senenin başında çoksatan romandan uyarlanmasının getirdiği avantajı da kullanarak bunda bir nebze başarılı olmuştu. Twilight serisinin yazarı Stephenie Meyer'in aynı isimli romanından uyarlanan The Host dışında önümüzdeki sezonun bir diğer benzer projesi de The Mortal Instruments: City of Bones.

    Lily Collins'in başrolde Clary Fray isimli bir genç kıza hayat verdiği filmde Fray, annesinin bir iblis avcısı olduğunu keşfetmesinden sonra bu gizli dünyada yaşadıklarını anlatıyor. Yavaş yavaş farkına varmadığı gizli güçlere kavuşan Fray annesini kurtarmak için bu güçlerini kullanmak zorundadır.

    Harald Zwart'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Jared Harris, Lena Headey, Jonathan Rhys Meyers ve Kevin Durand gibi isimler de yan rollerde karşımıza çıkacak. 23 Ağustos 2013 tarihine ABD'de vizyona girecek olan yapım yeni bir Twilight ya da Harry Potter olabilir mi sizce?

    The Mortal Instruments: City of Bones

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top