Hesabım
    Sosyal Medyada Robert De Niro Krizi!

    Ünlü oyuncunun İsrail hakkında yaptığı iddia edilen açıklamaları Internet'i salladı. Fakat bu sözler hakkında doğrulama gelmedi...

    Ünlü oyuncu Robert De Niro'nun İsrail-Filistin savaşına dair yaptığı iddia edilen bir açıklama bugün sosyal medyada olay oldu. Çok geçmeden ulusal basında haber sitelerinin de yer verdiği açıklamada, Fox televizyonuna konuştuğu iddia edilen De Niro'nun İsrail'i ‘kuduz köpek’e benzettiği demeçten bir kesit aktarıldı.

    Bu açıklamaya göre De Niro, "Kuduz bir köpek tarafından ısırıldığınız zaman kimi suçlarsınız? Köpeği mi, sahibini mi? Kuşkusuz sahibini. Bu yüzden bütün suç Amerika’nın. İsrail gibi bir ülkeyi desteklediği için." şeklinde konuştu.

    Fakat çok geçmeden özellikle uluslararası bazı haber sitelerinde konuya yalanlama gelirken, De Niro'nun bu sözlerinin doğrulanmadığını söyleyen bazı siteler de haberi sayfalarından kaldırdı. Daha önce ülkemizde Münir Özkul'u, yurtdışında Morgan Freeman'ı "öldüren" sosyal medya, Robert De Niro'yu da "İsrail düşmanı" yaptı. Daha önce De Niro'nun Orta Doğu'daki savaş konusunda yaptığı sağduyulu açıklamar dikkate alındığında, sanatçının bu olay karşısında takınacağı tavır merakla bekleniyor.

    İsrail'in ölçüsüz şiddetiyle trajik bir savaş alanına dönen kaynayan Filistin coğrafyası, sosyal medyanın da gücüyle patlamaya hazır bir barut fıçısına dönmüş durumda. Bundan Hollywood sanatçıları da paylarını almış gözüküyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top