Hesabım
    HİSAR’a Başvurlar Başladı

    Ülkemizin köklü kısa film seçkilerinden Hisar Kısa Film Seçkisi 2013 için başvurular başladı...

    Altyazı Sinema Dergisi'nin de arkasında olduğu Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi'nin 2005 yılından beri devam ettirdiği ve yılın en iyi 10 kısa filmini bir DVD’de toplayan Hisar Kısa Film Seçkisi’nde kısa filminizle yer almak istiyorsanız, başvurular başladı!

    Bir yıl içinde ülkemizde çekilen yüzlerce kısa filmi tarayan, başvuruları toplayan, elemeden geçiren ve jüri kararıyla seçtiği 10 kısa filmi özel bir DVD'de toplayarak sinema okullarına, ulusal ve uluslararası yarışmalara, festivallere gönderen Hisar Kısa Film Seçkisi, kısa filmcilerin yapımlarını ve kendilerini dünyaya tanıtmak için önemli bir fırsat yaratıyor. Seçkinin ilk resmi gösterimi ise 32. İstanbul Film Festivali’nde gerçekleştirilecek.

    2013 Hisar Kısa Film Seçkisi'nin jürisinde yer alan isimler arasında Belmin Söylemez, sinema yazarı Esin Küçüktepepınar, yapımcı Sevil Demirci ve oyuncu Taner Birsel bulunuyor.

    Hisar Kısa Film Seçkisi'ne 2011 yılında üretilmiş kurmaca, belgesel ve animasyon türlerindeki kısa filmler başvurabiliyor. Son başvuru tarihi 25 Ocak 2013.

    Detaylı bilgi ve başvuru koşulları için www.mafm.boun.edu.tr adresini ziyaret edebilir veya 0212 359 46 77-78 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top