Hesabım
    Denzel Washington "Uçuş" (Flight) Filmi Hakkında Konuştu

    7 Aralık'ta vizyona girecek olan filmden yeni klipler de yayınlandı...

    Son filminde uyuşturucu bağımlısı ve alkolik bir yolcu uçağı pilotunu canlandıran iki Oscarlı ünlü oyuncu Denzel Washington, ülkemizde yakın zamanda vizyona girecek Uçuş (Flight) filminde canlandırdığı karakter hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

    7 Aralık 2012'de Türkiye'de vizyona girecek filmde bir uçuşta acil iniş yaparak kahraman ilan edilen fakat daha sonra açılan idari bir soruşturmada dünyası başına yıkılan pilot Whip Whitaker rolüyle karşımıza çıkacak ünlü oyuncu, oynadığı bu karakterle seyircilerin kolayca özdeşlik kuramayacağını ve bunun için de özel bir çaba harcamadığını belirtti ve ekledi: "Fakat insanlar onun hastalığını ve bunu yenmesiyle ilgili çabasını anlayışla karşılayacak."

    "Her şeyi biraz yapıyor," diyor Washington canlandırdığı karakterle ilgili. "Yalan söylüyor. İnsanları çıkarlarına alet ediyor ve çok içki içiyor. Fakat bu yaptıklarının hayatını tepetaklak edeceğini fark edince, kazadan bir kaç gün sonra içkiyi bırakmaya çalışıyor." Washington ayrıca filminin toplumsal bir tartışma yaratacağını da belirtiyor çünkü karakteri olan pilotun postanede ya da buna benzer bir yerde çalışan biri olmadığını, insanların hayatıyla ilgili bir işte çalıştığını belirtiyor.

    Ülkesi ABD'de 2 Kasım'da vizyona giren film hem eleştirmenler hem de seyirciler tarafında oldukça beğenildi. Özellikle Washington'ın performansı övgüyle karşılanırken, filmin eski usul drama severleri memnun edeceği ifade ediliyor.

    Aşağıda filme ait yayınlanan yeni klipleri izleyebilirsiniz:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top