Hesabım
    SyFy Waterworld Filmini Yeniden Çekmek İstiyor

    Gişede "batan" film tekrar sinemalara gelmeye hazırlanıyor...

    1997 yılında vizyona girdiğinde stüdyosuna gişede 235 milyon dolar zarar ettiren Su Dünyası (Waterworld), ABD'de yayın yapan kablolu kanal Syfy öncülüğünde tekrar sinemalara gelmeye hazırlanıyor.

    Başrolde Kevin Costner'ın olduğu orijinal filmin yeniden çevrim projesinde uzun bir süredir çalışan kanal, NBCUniversal işbirliğinde finansman arayışlarına başladı. Kanal başkanı Dave Howe tarafından yapılan açıklamada, şu sıralar filmin senaryo kısmı üzerinde çalışıldığı öğrenildi.

    Henüz senaryoyu yazacak isim bulunmuş ya da açıklanmış değil, fakat Howe filmi seyredecek bir seyirci kitlesinin varlığından emin.

    Kevin Reynolds'un yönettiği ve 175 milyon dolar bütçeyle çekilen yapım, ülkesinde sadece 88 milyon dolar gişe yapabilmişti. Buna reklam harcamaları da eklendiğinde Waterworld, Hollywood tarihinin en kötü gişe başarılarından birine imza atmıştı. Her şeyin tamamen sular altında kaldığı bir dünyada geçen filmde Costner, genç bir kadın ve kız çocuğu ile birlikte kuru bir toprak parçası bulmaya çalışıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top