Hesabım
    Altın Portakal'da 50. Yıl Heyecanı Başladı!

    Festival bu yıl 20-27 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek...

    Önümüzdeki yıl 20-27 Eylül 2013 tarihleri arasında 50. yaşını kutlayacak olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali hazırlıklarına başladı. Antalya Kültür Sanat Vakfı Başkan Vekili Dr. Arif Bulut, yaptığı açıklamada, festival programının oluşturulması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

    Geçen sene ve ondan önceki sene gerçekleştirilen festivallerde yağmurun azizliğine uğrayan seyircilerin festival mekânlarına ulaşımında sorunlar yaşandığını söyleyen Bulut, bu sıkıntılar dikkate alınarak 50. Festival’in Eylül ayı sonunda yapılmasına karar verdiklerini bildirdi. Festivalin bu tarihe alınmasında Ekim ayının Kurban Bayramı'na tekabül etmesinin de payı olduğu vurgulandı.

    Festivalde 50. yıla özel olarak farklı bir programa imza atacaklarını söyleyen Dr. Arif Bulut, program zenginliğiyle öne çıkacak festivalin geleneksel festival kortejiyle zirve yapacağını sözlerine ekledi. Festivalin gelenekselleşen poster yarışmasının koşullarının ise ileriki bir tarihte duyurulacağı belirtildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top