Hesabım
    "Kara Şövalye Yükseliyor" Şimdi DVD ve VCD'de!

    Batman üçlemesinin finali Türkçe dublajlı ve altyazılı olarak VCD, DVD ve Blu-Ray formatlarında...

    Kara Şövalye (The Dark Knight) efsanesinin final bölümü Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises), VCD, DVD ve Blu-Ray formatlarında ev şimdi ev sinemasında! Vizyona girmesinden 4 ay sonra raflardaki yerini alan filme ait İki Diskli Özel Versiyon Blu-Ray'de filmin kamera arkası görüntülerinden ekiple yapılan röportajlara dopdolu bir özel içerik yer alıyor. Filmin ayrıca Bas Oynat DVD’si de bulunuyor.

    Tiglon tarafından dağıtılan DVD ve Blu-Ray'de Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı seçenekleri yer alırken, VCD ve Bas Oynat DVD'de sadece Türkçe Dublaj seçenekleri yer alıyor.

    Dünya çapında 1 milyar dolardan fazla gişe hasılatı yapan film, Harvey Dent’in ölümünden kendini sorumlu tutarak ortadan kaybolan Batman'ın, Kedikadın Selina'nın ve acımasız Bane’in ortaya çıkmasıyla tekrar maceraya atılmasını anlatıyor. Gotham'a terör estiren Bane ile Batman'in karşı karşıya gelişi, Gotham City’nin de kaderini belirleyecek.

    Christopher Nolan'ın tekrar yönetmen koltuğuna oturduğu filmin başrollerinde Christian Bale, Tom Hardy ve Anne Hathaway yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top