Hesabım
    Amazing Spider-Man'in Devam Projesinde Dane DeHaan Harry Osborn Rolünde!

    Yeni Spider-Man serisine yeni yüzler eklenmeye devam ediyor...

    İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man)'ın devam filminden yeni kadro haberleri gelmeye başladı. Filmin yönetmeni Marc Webb'in doğruladığı bilgiye göre Dane DeHaan, Peter Parker'ın en iyi arkadaşı Harry Osborn rolünde karşımıza çıkacak. Webb twitter'dan gönderdiği mesajda, DeHaan kadroya katıldığı için heyecanlı olduğunu belirtti.

    Sam Raimi'nin yönettiği eski üçlemede James Franco'nun seslendirdiği Norman 'Green Goblin' Osborn'un oğlu olarak tanınan Harry Osborn'un geçmişi, serinin çizgi roman takipçilerinin de bileceği gibi eskilere dayanıyor. Karakterin seride ilk ortaya çıkışı 1965 yılında olmuştu. Babasının ölümüyle Green Goblin kostümünü devralan ve Peter Parker ile dostluğu sekteye uğrayan Osborn'un filmde nasıl tasvir edileceği ise merak konusu.

    DeHaan HBO'nun In Treatment dizisinde ve son olarak Kanunsuzlar (Lawless) filminde karşımıza çıkmıştı. Daha önce Shailene Woodley'in Mary Jane Watson rolüyle kadroya dahil olmasının ardından DeHaan da yeni seride ilk kez karşımıza çıkacak yüzler olarak filmdeki yerlerini aldılar. Filmde kötü adam Electro'yu canlandıracağı dedikoduları dönen Jamie Foxx konusunda ise henüz resmi bir haber gelmedi.

    Andrew Garfield ve Emma Stone'un tekrar başrolde olacağı yeni film Peter Parker'ın geçmişine, ailesinin ortadan kaybolma hikâyesine odaklanacak.

    Filmin 2014 Mayıs ayında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top