Hesabım
    3. Doğa Filmleri Yarışması Başvuruları Başladı!

    Doğa ve dağ tutkunu sinemacılar kamera başına...

    Dağ ve doğa eksenli kültür ve sanat hayatını zenginleştirmek ve bu alanlarda yapılan çalışmalara destek vermek amacıyla kurulan Dağ Kültürü Derneği tarafından National Geographic Türkiye’nin işbirliğinde düzenlenen 3. Doğa Filmleri Yarışması için başvurular başladı.  “Ulusal”, “Üniversiteliler” ve “Kurumsal” başlıklı üç kategoride ay film kabul eden yarışmaya son başvuru tarihi 11 Ocak 2013. Dereceye giren yapımlar 8. Dağ Filmleri Festivali kapsamında seyirciyle buluşacak.

    Festival koordinatörü Murat Yılmaz, yaptığı açıklamada festivalin İzmir ve Ankara'da da büyük bir ilgi gördüğünü söyledi ve şöyle konuştu: “Yedi yılı aşkındır devam eden çabamızın olumlu sonuçlarını almaya başladık. Geçtiğimiz yıl 11 bine yakın izleyiciyi salonlarımızda ağırladık. Bu artan ilginin bu yıl film yarışmasında da yaşanmasını arzu ediyoruz. Amacımız doğa filmi yapımını özendirmek, bu alandaki gelişime katkıda bulunmak ve doğa filmleri hafızasını oluşturabilmek”

    Jüri üyeleri ve ödüllerin henüz belli olmadığı yarışmaya katılmak ve başvuru şartlarını öğrenmek için www.dogafilmleriyarismasi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Son başvuru tarihi 11 Ocak 2013 olarak açıklanan yarışmanın sonuçları 3 Şubat 2013'te duyurulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top