Hesabım
    Altın Koza Film Festivali'nin Tarihi Belli Oldu!

    20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali 16-21 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak...

    Ülkemizin köklü film festivallerinden Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Adana Altın Koza Film Festivali 2013 yılında aynı tarihlerde gerçekleşecek. Geçtiğimiz Kasım ayının sonunda Antalya Kültür Sanat Vakfı Başkan Vekili Dr. Arif Bulut'un yaptığı açıklamayla festivalin bu sene yağmurun azizliğine uğraması sonucu festivalin önümüzdeki sene 20-27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenleneceğinin duyurulmasının ardından Adana Altın Koza Film Festivali de festival ajandasında bir değişikliğe gitti.

    Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin 16-21 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Başkanlık Basın Bürosu'ndan gönderilen yazılı açıklamada,  “Bu yıl 17-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz ve çok olumlu tepkiler aldığımız festivalimizi, 2013 yılında da 16-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki, hem sinema dünyası, hem de sanatsever halkımız, 20. Altın Koza’da da sinema etkinliklerini dolu dolu yaşayacak” sözlerine yer verildi.

    Kulislerde iki festivalin de aynı tarihlerde yapılacak oluşu tartışmalara neden olurken, sektör temsilcileri tarafından "tercih dayatıldığı" yorumlarının yapılmasına neden oldu. Çıkan bu son haberle birlikte geçtiğimiz sene iki festival arasında başlayan "tarih ve erteletme krizi" önümüzdeki sene de devam edeceğe benziyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top