Hesabım
    24. Ankara Uluslararası Film Festivali Yarışma Başvuruları Başladı

    Son başvuru tarihi 14 Ocak 2013...

    Bu yıl 14 – 24 Mart 2013 tarihleri arasında 24. kez gerçekleştirilecek olan Ankara Uluslararası Film Festivali'nde yarışacak kısa, uzun ve belgesel filmler için son başvuru tarihi 14 Ocak 2013 olarak açıklandı. Yarışmaya gerek ulusal sinemanın sanatsal gelişimine katkıda bulunmak, gerekse yeni yapımları ve sinemacıları desteklemek amacıyla düzenleniyor.

    Yarışma ve gösterimler için detaylı bilgilere ve başvuru formlarına festivalin resmi internet sitesi http://www.filmfestankara.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Yarışmaya başvurmak isteyenler başvuru formları ve yönetmelikte belirtilen belgeler ile birlikte filmlerini, 14 Ocak 2013 tarihine kadar Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı, Ankara Uluslararası Film Festivali (Farabi Sok. 29/1, Çankaya, 06690 Ankara) adresine gönderebilirler.

    Başvurular hakkında bilgi almak için Ulusal Kısa Film kategorisi için nationalshortfilm@filmfestankara.org.tr, Ulusal Belgesel Film kategorisi için nationaldocfilm@filmfestankara.org.tr, Ulusal Uzun Film kategorisi için nationalfilm@filmfestankara.org.tr e-posta adreslerinden iletişime geçebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top