Hesabım
    Şirinler 2 (The Smurfs 2) Filminden Türkçe Dublajlı Fragman İlk Kez Beyazperde.com'da!

    2013 Ağustosunda vizyona girecek filminden Türkçe dublajlı ilk fragman sadece Beyazperde'de!

    İlk 2011 Ağustosunda vizyona giren ve yurtdışında olduğu gibi ülkemizde de çok sevilen Şirinler (The Smurfs) filminin devamı niteliğindeki Şirinler 2'den ilk fragman bugün itibariyle paylaşıldı. Fragmanın Türkçe dublajlı versiyonunu ise ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da izleyebilirsiniz.

    Filmin yönetmenliğini ilk filminde olduğu gibi yine animasyonda yetenekli bir isim olan Raja Gosnell üstlenirken, filmin hikayesi ise Karey Kirkpatrick, David RonnJay ScherickJ. David Stem ve David N. Weiss'dan oluşan geniş bir senaryo ekibine ait. İlk filmde Şirinler Köyü'nden çıkıp, New York'ta çılgın maceralar yaşayan Şirinler bu sefer Avrupa'ya, Fransa'ya uzanacaklar. Gargamel'in yine kötü amaçlar uğruna Şirine'yi Paris'e kaçırması üzerine Şirin Baba'nın önderliğindeki mavi şirinler insan dostlarının yardımıyla Şirine'yi kurtarmak için yollara düşecekler!

    İlk filmde de yer alan Neil Patrick Harris, Jayma Mays ikinci etapta da karşımıza çıkarken Şirinlere sesleriyle hayat veren isimler arasında Jonathan WintersAlan CummingKaty Perry ve Anton Yelchin gibi isimler yer alıyor.

    Şirinler 2

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top