Hesabım
    “Fransız Filmleri Festivali” Türkiye'de Türkçe ve Ücretsiz

    Allocine-Beyazperde ve Digiturk ortaklığıyla Internet üzerinden yayınlanacak festivalde filmler Türkçe altyazılı ve ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak...

    Fransız sinemasını dünyaya tanıtan uniFrance ve aralarında Beyazperde'nin de bulunduğu dünyanın en büyük 2. sinema ağı AlloCiné işbirliğinde bu yıl 3. kez düzenlenecek “Fransız Filmleri Festivali”, Digiturk'ün sponsorluğunda bu yıl Türkçe altyazılı olarak Türkiyeli izleyiciler için ücretsiz gerçekleştirilecek.

    17 Ocak – 17 Şubat tarihleri arasında Londra'da düzenlenecek gala ile başlayacak olan festival çerçevesinde filmler www.myfrenchfilmfestival.com/tr adresinden ücretsiz olarak Türkçe ve İngilizce altyazılı izleyebilecek. Festival kapsamındaki ilk gösterimler 21 Aralık'taki kısa film programıyla başlıyor.

    Ödüllü bir festival olan “Fransız Filmleri Festivali”, web üzerinden izlenen filmlerin izleyiciler tarafından oylanması sonucuyla ödül dağıtacak. Ülkemizde de oldukça takip edilen Fransız sinemasına olan tutkuyu Internet üzerinden milyonlarla paylaşan “Fransız Filmleri Festivali” alışılmadık konsepti ile üçüncü yılında Digiturk’ün desteğiyle ülkemizde de ilgiyle takip edileceğe benziyor. Şimdiden programınızı ayarlamanızı ve filmleri kaçırmamanızı öneririz!

    Detaylı bilgi ve program: http://www.myfrenchfilmfestival.com/tr/

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top