Hesabım
    Kristen Stewart ve Ben Affleck'in Yolları Ayrıldı

    Ben Affleck, rol alması düşünülen Focus projesinden ayrıldı...

    Geçtiğimiz Ekim ayında ismi ilk kez Focus projesiyle anılan Ben Affleck, başrolü Kristen Stewart'la paylaşması muhtemel projeden yoğun çekim takvimi nedeniyle ayrıldığını açıkladı.

    Son olarak Operasyon: Argo (Argo) filmiyle karşımıza çıkan ve son dönemde yönetmenliğe ağırlık veren Affleck'in filmde veteran bir dolandırıcıyı oynaması düşünülüyordu. Stewart ise yaşlı dolandırıcının kanatlarının altında yetişen genç bir dolandırıcı rolünde karşımıza çıkacak. Film de aradan geçen yıllar sonra ikilinin tekrar karşılaşması sonrasında yaşananlara odaklanacak.

    Affleck yaptığı açıklamada filmde rol almak istediğini fakat zamanlamanın buna izin vermediğini belirtti. Stüdyo bu açıklamanın ardından önümüzdeki bahar çekilmesi düşünülen film için erkek başrol arayışlarını hızlandırdı.

    Çılgın Aptal Aşk (Crazy, Stupid, Love) filminin yönetmenleri Glenn Ficarra ve John Requa'nın yönetmen koltuğuna oturacağı filmin senaryosu da yönetmen ikiliye ait. Proje ilk olarak Crazy Stupid Love'da seyrettiğimiz Ryan Gosling ve Emma Stone ikilisine götürülmüş fakat anlaşma sağlanamamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top