Hesabım
    "Celal ile Ceren" Filminin Ceren'i Konuştu

    Ezgi Mola: "Şahan, şahane bir film yapımcısı"

    18 Ocak 2013 tarihinde vizyona girecek Celal ile Ceren filminde Sahan Gökbakar'la başrolü paylaşan Ezgi Mola, bu filmle birlikte ilk kez yapımcı kimliğiyle de karşımıza çıkan Gökbakar'ı yeni kimliğiyle de takdir ettiğini söyledi.

    Filmde Ceren karakterine hayat veren oyuncu, setin çok eğlenceli geçtiğini belirtti ve Şahan Gökbakar'ın oyunculuğunun yanı sıra iyi bir film yapımcısı olduğunun da altını çizdi.

    Gökbakar'la daha önce 'Kolay Gelsin' projesinde çalıştığını hatırlayan Ezgi Mola "Şahan, sette sadece oyuncu ve senarist olarak değil aynı zamanda filmin yapımcısı kimliğiyle de bulunuyordu.  Bütün çalışanlara karşı gayet düşünceli davranan bir insan olduğunu gözlemledim" şeklinde konuştu. Şahan Gökbakar'la başarılı ve uyumlu bir ortak dil yakaladıklarına ve bu uyumun izleyici tarafından da fark edileceğini düşündüğünü söyleyen Ezgi Mola, Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini de övdü: "Togan Gökbakar hem çok eğlenceli hem de işine çok hâkim bir yönetmen. Teknik ekipten ve oyuncudan ne istediğini biliyor. Dolayısıyla bize oyuncu olarak sadece rolü layığıyla oynamak kalıyordu. Sette oyuncuya sınırsız alan açtığı için rahattım"

    Filmin konusu:

    Babasının dükkanında çalışan Celal ile bir yapı markette bölüm sorumlusu olarak çalışan Ceren evlenmeye karar verince, altı yıllık ilişkileri çiftin yakın arkadaşlarının da devreye girmesiyle farklı bir boyut kazanır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top