Hesabım
    The Place Beyond the Pines Filminin Fragmanı Yayınlandı

    Ryan Gosling tekrar sürücü koltuğunda...

    Yaklaşık 3 yıl önce Ryan Gosling ve Michelle Williams'ı başrolünde seyrettiğimiz Aşk ve Küller (Blue Valentine) ile karşımıza çıkan Derek Cianfrance bu yürek parçalayıcı romantik dramayla sinemaseverlerden geçer not almayı başarmıştı. Şimdi ise yönetmen tekrar Gosling'le birlikte çalıştığı son filmi The Place Beyond The Pines ile karşımızda.

    Filmde Gosling tıpkı Sürücü (Drive)'de olduğu gibi burada da bir sürücüyü canlandırıyor. Profesyonel bir motosiklet sürücüsünü oynayan Gosling, yeteneklerini yeni doğan oğluna bakabilmek uğruna banka soygunu yapmakta kullanır. İlk gösterimini Toronto Film Festivali'nde yapan film izleyiciler tarafından "büyüleyici" olarak niteleniyor. Bradley Cooper ise filmde yardımcı rolde çaylak polis memuruna hayat veriyor.

    Senaryosu yönetmenle birlikte Ben Coccio ve Darius Marder tarafından yazılan film babalar oğullar, polisler hırsızlar ve kahramanlar ile kötülerin birbiri içine geçen hayatlarına gerçekçi bir bakış atıyor. Filmin vizyon tarihi ise 29 Mart 2013.

    The Place beyond the pines

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top