Hesabım
    İhtiyarlasa da Delikanlı!

    Nicolas Cage Kore remake'ine gönüllü

    Universal, Chan-wook Park'ın İhtiyar Delikanlı'sına göz dikeli çok uzun zaman olmuştu ve nihayet filmin Amerikan versiyonunu bir süredir bekleten stüdyo projeye hız verdi. Büyük Hazine'nin Kore'deki galasına katılan Nicolas Cage de başrol için hazır oduğunu duyurdu.

    Ünlü oyuncu The Korean Herald'a yaptığı açıklamada Universal'la görüşüp görüşmediğini belitmedi. Yani Cage resmi olarak İhtiyar Delikanlı'yı canlandırması için teklif aldı mı henüz bilmiyoruz. Ancak uluorta bu kadar rahat konuşabildiğine göre stüdyoyla görüşmelere başlamış olmalı. İhtiyar Delikanlı'nın Amerikan versiyonun başında ise maalesef Chan-wook Park'ın olması çok zor gözüküyor. Universal Better Luck Tomorrow'un yönetmeni Justin Lin'i işin başına geçmesi için ikna etmiş bile.

    Filmi seyeredenler belki Cage'le rolü bütünleştirmekte çok zorlanıyor olabilir. Ama ünlü aktörün son yıllardaki aksiyonlarını bir kenara bırakıp Raising Arizona, Wild at Heart gibi filmlerini göz önüne getirebilirseniz şimdiden bizim kadar heyecanlanmaya başlayabilirsiniz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top