Hesabım
    Efsane Beşli (Rise of the Guardians) Geliyor!

    Çocukluk efsaneleri her yaştan çocuğun masumiyetini ve hayal gücünü korumak için yola çıktılar...

    Pulitzer ödüllü yazar David Lindsay-Abaire’in William Joyce'un kitabından uyarladığı ve yönetmen koltuğunda Peter Ramsey'in oturduğu Efsane Beşli (Rise of the Guardians) ülkemizde 11 Ocak 2013 tarihinde vizyona girecek.

    Çocukuk efsanelerinden oluşan Noel Baba, Paskalya Tavşanı, Diş Perisi ve Uyku Perisi aslında onlar hakkında bildiklerimizden çok daha farklılarsa sorusundan hareket eden animasyon, çocukluk efsanelerinin ötesinde her biri sıra dışı becerilere sahip bir grup kahramanı perdeye taşıyor. Kara diye bilinen kötü ruhu yenmek için güçlerini birleştiren Efsane Beşli, umutlarımızı ve hayallerimizi korumak için karanlık tehditleri ortadan kaldırmak zorundadır.

    Aziz Nikola, Paskalya Tavşanı, Jack Frost, Diş Perisi, Uyku Perisi ve Aydede gibi daha pek çok kişiliğin yer aldığı film hakkında konuşan William Joyce, “Superman ve Batman’in belli bir geçmişi var ama çocuklarımızı inanmaları yönünde telkin ettiğimiz karakterlerin geçmişlerine dair hiçbir şey yok. Etrafa bakıp ‘Bunun bir tek ben mi farkındayım?’ dedim.” şeklinde konuşuyor.

    Megazeka 3D (Megamind)” filminde yaratıcı danışman, “Kung Fu Panda 2” ve “Çizmeli Kedi (Puss in Boots) filmlerinde sorumlu yapımcı olan ödüllü sinemacı Guillermo del Toro ise “Efsane Beşli” filmin de karşımıza sorumlu yapımcı olarak çıkıyor ve benzersiz bakış açısıyla filme katkı sağlıyor.

    Orijinal seslendirme kadrosunda Hugh Jackman, Alec Baldwin ve Isla Fisher gibi isimlerin yer aldığı film ülkemizde 3D ve Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek.

    Efsane Beşli

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top