Hesabım
    Ben Affleck Yeni Projesini Buldu!

    Ünlü oyuncu-yönetmenin Argo'dan sonraki yeni filmi Live by Night olacak...

    Son olarak Operasyon: Argo (Argo) filmini yönetip başrolünü oynayan Ben Affleck, geçtiğimiz Ekim ayında ortaya atılan yeni proje iddialarına cevap verdi ve Live By Night projesini yazıp yöneteceğini açıkladı. Ünlü oyuncu-yönetmen Çılgın Aptal Aşk (Crazy, Stupid, Love) filminin yönetmenleri Glenn Ficarra ve John Requa'nın yöneteceği Focus projesinden ayrılışının altında yatan nedenin de Live by Night projesine bağladı.

    Daha önce sinemaya da uyarlanan Gizemli Nehir (Mystic River), Kızımı Kurtarın (Gone Baby Gone), Zindan Adası (Shutter Island) gibi romanların yazarı Dennis Lehane'in romanından uyarlanacak olan film Boston'da çekilecek. Affleck daha önce yazarla Kızımı Kurtarın projesinde birlikte çalışmıştı.

    Affleck yaptığı açıklamada her ne kadar rol almak istese de Focus projesinde yer alamayacağını çünkü Live by Night projesini yazıp yönetmek için gerekli zaman boşluğuna sahip olmadığını söyledi.

    Suç temalı Live By Night 1920'lerde geçiyor ve içki yasağının devam ettiği dönemde bir polis oğlu olan Joe Coughlin'in suçla örülü olan yaşamını anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top