Hesabım
    Ateş Kadehinden İlk Görüntüler

    Rowling altıncı kitabı da yayıncısına teslim etti

    Bir yandan Mike Newell, Harry Potter ve Ateş Kadehi'nin çekimlerine devam ediyor, diğer yandan J.K. Rowling serinin altıncı kitabı Half-Blood Prince'i (Yarımkan Prens) yazmaya devam ediyordu. İki cephede de gelişmeler var. Rowling yeni macerayı bitirdi ve yayıncısına teslim etti, Warner Bros.'sa setten ilk görüntüleri yayınladı.

    Fotoğraflarda sadece Harry Potter ve en yakın arkadaşlarını görebilme şansımız var ama en azından bu çocuklar çok büyüdü artık filmde oynayamazlar tartışmalarını yorumlama şansı elde ettik. Siz ne dersiniz Daniel Radcliffe, Potter olarak yola devam edebilir mi?

    Half-Blood Prince'in ne zaman okurların elinde olacağı henüz belli değil ama herkes o kadar sabırsız ki, en kısa zamanda yayınlanacağını düşünmek yanlış olmaz. Bu arada Rowling kendi web sitesinde altıncı kitapla ilgili ipuçları vermekten kaçınmıyor. Harry'nin yakın arkadaşlarından biri maalesef Half-Blood Prince'te seriye veda edecekmiş.

    Harry Potter serisinin sinemada bayrak yarışına döndüğünü bilmeyen kamadı. Beyazperde.com okurları Anka Kuşuyla filmin yönetmenliğini David Yates'in alacağını hatırlar. Ama Warner'ın bu açıklamasından sonra da dedikodular birmemiş ve Half-Blood Prince'le Alfonso Cuaron'un yeniden Hogwarts'a dönmek istediğinden bahsetmiştik. Cuaron son maceraya sahip çıkabilecek mi beraber göreceğiz.

    Resimleri tıklayarak görebilirsiniz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top