Hesabım
    Uluslararası 2. El Film Festivali’nden Türk Sineması’na Vefa Sözü

    Festival Türk sinemasının 7 duayen ismini ödüllendirecek...

    Bu yıl 20- 24 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenecek 2. El Film FestivaliElemiyoruz, ellemiyoruz’ sloganıyla yola çıkıyor. Ritim konsepti ile sinemaseverlerle buluşacak olan festivale son başvuru tarihi 22 Ocak 2013.

    Yedi nota üzerinden kategorilendirilen festivalde ilk nota DO-Denedin Olmadıysa, ikinci nota RE-Reddettiler Elendiysen, üçüncü nota Mİ-Mantığına İnanmadılarsa, dördüncü nota FA-Farkını Anlamadılarsa sloganı ile açıklanmıştı. Beşinci nota ise ‘SOL-Sinemaya Odaklanmak Lazımsa’ başlığı ile festival seyircisinin karşısına çıkacak.

    7. yaşına giren festival Türk Sineması’nın emekçilerini ve duayen isimlerini ‘Ahde Vefa Ödülleri’ adı altında sinema katkılarından ötürü ödüllendirmeye karar verdi. Ödüllendirilecek 7 isim şöyle; yönetmen Çetin İnanç, senarist Safa Önal, sinema yazarı Sevin Okyay, Agah Özgüç, oyuncular Sümer Tilmaç ve Selda Alkor. Ödül alacak son isim daha sonra açıklanacak.

    Ödüller sahiplerine festivalin kapanış töreninin gerçekleştirileceği 24 Şubat 2013 günü ANKAmall Sanatolia Sahnesi’nde gerçekleştirilecek kapanış töreninde takdim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top