Hesabım
    Dünyalar İki Kere Savaşacak

    Wells'e Spielberg öncesi uyarlama<br /><br />

    H.G. Wells'in Steven Spielberg'in kamerasından Tom Cruise'lu Dünyalar Savaşı (War of the Worlds) uyarlamasını heyecanla beklerken başka bir Dünyalar Savaşı olduğu ortaya çıktı. Pendragon Pictures'ın yapımcılığını yaptığı diğer Dünyalar Savaşı Mart 2005'te vizyona giriyor.

    Timothy Hines'ın yönetmenliğini yaptığı Dünyalar Savaşı uyarlamasıyla ilgili filmin yapımcılarının yaptığı açıklamalarsa oldukça ilginç. John Gallo bu projenin çok eski, hatta Spielberg'inkinden çok daha eski olduğunu söylüyor. ''Timothy, tıpkı Peter Jackson'ın

    Gallo'ya göre, ismi ve uyarlandığı kitap aynı olsa bile iki film birbirinden çok daha farklı olacak. ''Sanki aradan bir yüzyıl geçmiş gibi düşünün. Onların uyarlamasıyla bizimkinin arasında böyle bir fark olacak. Yani Timothy'nin anlatacağı hikaye Spielberg'inkinden önce yaşanmış hissi uyandıracak''.

    Hangi Dünyalar Savaşı daha çok ilgi çekecek henüz bilmiyoruz ama herkesin gözünün şimdiden Spielberg'in üstünde olduğu kesin. Gelişmeleri kaçırmamak için Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top