Hesabım
    Mutlu Aile Defteri Filminin Eğlenceli Kamera Arkası Görüntüleri!

    Filmin vizyon tarihi 8 Şubat 2013...

    Tuncel Kurtiz’in emekli albay rolüyle karşımıza çıkacağı ve bir ailenin komik ve sevgi dolu hikâyesinin anlatıldığı “Mutlu Aile Defteri”nin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

    Hem babalarından hem de birbirlerinden kaçarak bir hayat sürdürmeye çalışan 3 kardeşin ve ilginç eşlerinin seneler sonra aynı çatı altında buluşmasını anlatan Nihat Durak yönetmenliğindeki filmin kadrosunda Kurtiz'in çocuklarını İlker Aksum, Bülent Emrah Parlak ve Büşra Pekin canlandırıyor. Kadroda ayrıca Taşyumruk ailesinin gelinleri rollerinde Binnur Kaya ve Goncagül Sunar, evin tek kızının sevgilisi rolünü ise Öner Erkan canlandırıyor.

    Günün birinde damdan düşen Taşyumruk ailesinin reisi emekli Albay Yıldırım Taşyumruk, bu olaydan sonra kendisinden kaçan çocukları aynı çatı altında toplanır. Artık eskisinden daha güçlü, sert, hızlı ve öfkeli olan baba, çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Yalanları sürdürmekte kararlı olan çocuklar ise her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Zamanla Yıldırım Bey yalanların hangisinin kime ait bir olduğunu bir süre sonra ayırt edemez hale gelir. Acaba bu 5 kişi tekrar aile olmayı başarabilecek midir?

    Filmin vizyon tarihi 8 Şubat 2013.

    Mutlu Aile Defteri

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top