Hesabım
    Zincirsiz (Django Unchained) Filminden Türkçe Altyazılı Fragman

    Quentin Tarantino'nun son filmi ülkemizde 1 Şubat'ta vizyonda...

    Bu yıl Oscar ödüllerinde 5 dalda aday olan ve Altın Küre'de yönetmeni Quentin Tarantino'ya En İyi Senaryo Ödülü'nü kazandıran Zincirsiz (Django Unchained) filmine ait Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. Film, ülkemizde 1 Şubat 2013 tarihinde vizyona girecek.

    Başrolde Jamie Foxx, Christoph Waltz ve Leonardo DiCaprio'yu izlediğimiz filmin diğer oyuncuları arasında Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Don Johnson ve Anthony LaPaglia bulunuyor.

    Spagetti Western atmosferiyle süslü yapımda köle Django ile ödül avcısı Alman diş doktoru Dr King Schultz, Django'nun eşi Broomhilda'yı kötü toprak sahibi Calvin Candie'nin elinden kurtarmaya çalışıyor. Film, bolca kan yüklü bir şiddet öyküsü olarak dikkat çekiyor.

    Öyle ki, İngiltere'de Cesur (Brave) filmini çocuklarıyla izlemeye gelen aileler filmin öncesinde Zincirsiz (Django Unchained) filminin fragmanının gösterilmesine ateş püskürdü. İngiltere'de 15 yaş altındakilerin izlemesinin yasak olduğu Zincirsiz'in fragmanını şiddet dolu olarak bulduklarını söyleyen aileler sinema yönetimini suçlarken, bazı aileler ise filmi izlemeden salonu terk etti.

    İşte Zincirsiz (Django Unchained) filminin Türkçe altyazılı fragmanı:

    Zincirsiz

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top