Hesabım
    KuirFest'te Günün Programı

    Festivalde bugün Bana Bir Daha Bak ve Ruj İzi seyirciyle buluşacak...

    Yeni yılın ilk festivali 2. KuirFest'te bugün Claudia Priscilla ve Kiko Goifman'ın yönetmenliğinde çekilen Brezilya yapımı Bana Bir Daha Bak ve Jonathan Sagall'ın yönettiği İngiltere yapımı Ruj İzi seyirciyle buluşacak.

    17 Ocak'ta Ankara'da başlayan festivalde gösterimler Kızılay Büyülü Fener Sineması'nda devam ediyor. Günün programında kendine yer bulan Bana Bir Daha Bak, ‘kadın olarak doğmuş, lezbiyen olmuş, şimdiyse erkek olan’ bir Syllvio Luccio'nun hikâyesini anlatıyor. Queer Lizbon Festivalin'nde Mansiyon ödülüne değer görülen film annelik ve günümüz aileleri konularını da tartışmaya açıyor. Filmi 19.00'da Kızılay Büyülü Fener Sineması'nda izleyebilirsiniz.

    Günün diğer filmi Ruj İzi ise, Batı Şeria’da yaşayan Lara ve İnam adlı iki Filistinli genç kadının hem duygusal hem de cinsel ilişkisine odaklanan psikolojik bir dram. Kudüs Film Festivali'nde başroldeki Nataly Attiya ve Moran Rosenblatt'a En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini getiren yapımı 21.15'te Kızılay Büyülü Fener Sineması'nda izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top