Hesabım
    Lance Armstrong'un Hikâyesi Film Olacak

    Ünlü bisikletçiyi kim oynayacak?

    Kanserden kurtulan ve 1999 ile 2005 yılları arasında üst üste yedi kez Tour de France'da ipi önde göğüsleyen fakat doping skandalı nedeniyle madalyaları geri alınan ünlü bisikletçi Lance Armstrong'un hikayesini anlatacak olan film projesi için başrol adayları belli olmaya başladı.

    Bu yıl Umut Işığım (Silver Linings Playbook) filmindeki performansıyla Oscar'da yarışan Bradley Cooper Armstrong'a hayat vermeyi çok istediğini belirtirken, Armstrong'u büyüleyici bulduğunu ifade etti. Paramount Pictures stüdyosunun gündeminde olan projede ünlü sporcuya hayat vermesi gündemde olan diğer isimler arasında Matt Damon, Jake Gyllenhaal, Michael Fassbender ve Christian Bale de bulunuyor.

    Projenin arkasında filmin yapım haklarını elinde bulunduran J.J. Abrams bulunurken, film yazar Juliet Macur’un “Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong” kitabından uyarlanacak.

    Filmin, Armstrong'un kanser hastalığından kurtulduktan sonra başladığı bisiklet sporuyla Tour de France birinciliğine ve sonrasında yaşanan skandala dek geçen süreyi aktarması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top