Hesabım
    Burak Özçivit "Zarafa" İsimli Animasyon İçin İlk Defa Seslendirme Yaptı!

    Zarafa bu Cuma vizyona giriyor...

    Son dönemin yıldızı parlayan genç oyuncularından Burak Özçivit, dizi ve sinema projelerinden sonra şimdi de bir animasyon projesi için mikrofonun arkasına geçti. Özçivit, Zarafa isimli filmde çöllerin efendisi Hasan karakterine sesiyle hayat verdi.

    Muhteşem Yüzyıl dizisinin Malkoçoğlu Bali Bey'i Özçivit, ülkemizde 25 Ocak'ta vizyona girecek olan Zarafa isimli animasyonla şimdi de çocukların beğenisini toplayacak. Film ve karakterle ilgili konuşan Özçivit, "İlk kez animasyon seslendirdim. Bunun bir iş olduğunu unutacak kadar eğlenceli olacağını tahmin etmiyordum. Çocuklarında içinde olduğu bir projede olmak beni çok mutlu ediyor.” “Hikâyesini sevdim çünkü yaşanmış ve gerçek oluşu beni çok etkiledi.” “Bugüne kadar izlediğim çizgi filmlerde Hasan gibi karakterleri çok sevdiğim için çocuklarında seveceğini düşündüm." şeklinde konuştu.

    Ünlü oyuncu, Fransız Kralı 10. Charles’a Mısır paşasından hediye olarak gönderilen küçük zürafa ile yolculuk yapan sert mizaçlı ama yufka yürekli Hasan'ı seslendiriyor. Zürafasını bırakmayan ve verdiği sözü yerine getirmek için hayatını tehlikeye atan Maki'nin de kendilerine katılmasıyla macera da başlıyor. İskenderiye, Marsilya ve karlı Alpler üzerinden geçip Sudan’dan Paris’e gerçekleşen bu epik yolculuk sırasında başlarından birden çok macera geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top