Hesabım
    Parker Filminden Altyazılı Klipler! [VIDEO]

    Jason Statham'ın son suç aksiyonu yarın vizyona giriyor!

    Aksiyon sinemasının sert adamı Jason Statham ile şarkıcılık-oyunculuk kariyerini beraber sürdürmeyi başaran Latin yıldız Jennifer Lopez'in başrolleri paylaştığı Parker filmi Amerika ile eş zamanlı olarak yarın Türkiye'de de seyircisiyle buluşacak. Filme ait Türkçe altyazılı kısa klipleri de haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

    Parker Klip 1

    Amerikalı yazar Donald E. Westlake'in roman serisinden uyarlanan film, ekibi kendisine bir soygun sonrası kazık atan Parker isimli profesyonel ve bir o kadar da "ahlaklı" bir hırsızın intikam öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Parker kimlik değiştirerek ve yanına emlakçı güzel Leslie'yi alarak kendisini ölüme terk eden eski ortaklarının peşine düşer. "Hak etmedikçe" kimseyi incitmeyen Parker, gerilim suç ve aksiyon dolu bu öyküde bakalım nasıl intikam alacak...

    Parker Klip 2

    Yönetmenliğini Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın üstlendiği filmin senaryosu ise Siyah Kuğu (Black Swan)'nun da senaristlerinden olan John J. McLaughlin'in imzasını taşıyor... Parker 25 Ocak Cuma günü Vizyonda!

    Parker Klip 3

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top