Hesabım
    Aras Bulut İynemli "Mahmut" Oldu!

    Ekranların sevilen yüzleri 22 Mart'ta vizyona girecek "Mahmut ile Meryem" adlı filmde buluştu...

    Ekranların sevilen oyuncusu Aras Bulut İynemli, ilk sinema filmi Mahmut ile Meryem’de efsanevi bir aşkın kahramanını canlandırdı. Başrolü Eva Dedova ile paylaşan Aras Bulut İynemli, filmde canlandırdığı hükümdar oğlu Mahmut rolü için aylar süren bir hazırlık devresi geçirdi.  Özellikle kılıçla dövüş ve at binme konusunda dersler alan genç oyuncu, ilk filmiyle beyazperdeye iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

    Çekimleri Azerbaycan ve Türkiye’de gerçekleştirilen filmin yönetmeni ise Aşk ve Ceza, Kuzey Güney gibi önemli dizilerin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin... Gerçek aşkın eşsiz gücünü, günümüzde pek de rastlanmayan masumiyeti ve modern zamanın aşklarına bile ilham verecek fedakarlıkları ustaca anlatan film, izleyenleri büyülü bir dünyaya götürmeyi hedefliyor.

    Yazar Elçin (Efendiyev)’in aynı adlı romanından uyarlanan  “Mahmut ile Meryem”, Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Ferhat ile Şirin gibi günümüz aşklarına bile ilham kaynağı olan bir doğu masalı yaratıyor. 22 Mart’ta vizyona girecek olan film, Hristiyan bir kıza aşık olan Müslüman genç Mahmut’un, cesaret dolu hikayesini anlatıyor.

    İki ülkenin ortak yapımı olarak çekilen filmin diğer rollerinde,Fahreddin Manafov,Polat Bilgin,Melahat Abbasova,Mehmet Çevik,Şamil Süleymanov ve Tomris İncer yer alıyor.  Cemal Hünal, Ali İl ve Hasan Kaçan’ın konuk oyuncu olduğu film, yeni yılın merakla beklenen yerli yapımları arasında yer alıyor.

    Filmin fotoğraf galerisi için tıklayın!

    Mahmut ile Meryem

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top