Hesabım
    Beterböcek, Burton'ı İkna Edebilecek mi?

    Keaton daha beter hayalet olmaya hazır<br /><br />

    80'lerin en sıkı kara komedilerinden biri olarak hatırladığımız Tim Burton imzalı Beterböcek'in yeniden beyazperde yolunda olduğunu duyuralı nerdeyse iki sene oldu. Uzun zamandır Warner Bros. masalarında yatan proje hakkında gerçek Beterböcek Michael Keaton sonunda konuştu ve daha Beterböcek olma konusunda kararlı olduğunu söyledi.

    Big Fan Boy'la yaptığı röportajında ünlü aktöre yeniden Tim Burton'la çalışmak isteyip istemediği sorulmuş. Keaton'ın yanıtı ise çok net bir 'Evet'. ''Özellikle Beterböcek'in devam filminde oynamak istiyorum ama Tim filmi yönetmek istemiyor. Ben de kendisiyle görüştüm ve o zaman sen yapımcı olarak filme katıl, beraber hem senaryoyu yazacak hem de filmi yönetecek yetenekli birini bulalım. Eğer sen de bir şekilde projenin içinde olursan ben kesinlikle Beterböcek olmak istiyorum dedim'' diyen aktör Burton'ı ikna çalışmalarına başlamış.

    Burton hayranlarının şimdiden sevinmeye başladığı kesin çünkü onsuz bir Beterböceğin tadından şüphe etmemek imkansız. Keaton yeni film için çalışmaya devam ettiği sürece gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Gözünüz Beyazperde.com'da olsun...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top