Hesabım
    Grinin Elli Tonu Projesinden Son Gelişmeler!

    Çok satan aynı isimli kitaptan uyarlanacak projenin gündeminde Mila Kunis bulunuyor...

    İngiliz yazar E. L. James'in ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada çoksatanlar listesinden haftalarca inmeyen Grinin Elli Tonu roman serisi beyazperdeye gelmek için gün sayıyor.

    Pek çok ünlü yapım stüdyosunun peşinden koştuğu filmin yapım hakları Mart 2012 tarihinde Universal Pictures ve Focus Features ortaklığının oldu. Uyarlama senaryosu konusunda çalışmalar devam ederken, Amerikan Sapığı (American Psycho)'nın yazarı Bret Easton Ellis filmin senaryosunu yazma konusunda isteğini basın aracılığıyla belli etmişti.

    Kadro konusunda pek çok dedikodunun döndüğü projeyi yönetmek isteyen adaylar arasında Angelina Jolie'nin ismi dahi geçerken, gelinen noktada herhangi bir isimle anlaşılmış değil. Son gelen haber ise Hollywood'un güzel yıldızlarından Mila Kunis'in kitabın baş karakterlerinden edebiyat öğrencisi Anastasia Steele’i canlandıracağı yönündeydi. Fakat tıpkı aynı rolde Emma Watson'ın isminin geçmesi gibi bu da bir dedikodudan öteye gitmedi henüz.

    Anastasia Steele ile milyoner iş adamı Christian Grey arasındaki tutkulu aşkı erotik bir dille anlatan kitabın bir diğer kahramanı Christian Grey rolü içinse True Blood dizisinin yıldızı Alexander Skarsgård ismi de öne çıkanlar arasında.

    Tüm dünyada 65 milyon kopya satan kitap kimilerince yerden yere vurulurken, kimilerince de iyi veya kötü son 10 yılın en önemli edebiyat olayı olarak görülüyor. Kim ne derse desin, Grinin 50 Tonu (Fifty Shades of Grey) Hollywood'u peşinden sürüklemeye devam edecek gibi gözüküyor...

    Romanın film olma projesi ilk gündeme geldiğinde 25 erkek ve 25 kadın oyuncudan oluşan bir öneri dosyası hazırlamıştık; Beyazperde'nin Grinin 50 Tonu/50 Shades of Grey Filmi tavsiyeleri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top