Hesabım
    The Amazing Spider-Man 2 Filminin Konusu Belli Oldu

    Electro ortaya çıkıyor, Harry Osborn geri dönüyor...

    Yeniden ele alınan Örümcek Adam serisinin Marc Webb imzalı ilk filmi İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man)'ı geçtiğimiz yıl izledik. Serinin 2. devam filminin çekimlerine ise New York'ta başlandığı duyuruldu.

    Yönetmen koltuğunda tekrar Marc Webb otururken, başrolde tekrar Andrew Garfield ve Emma Stone'u izleyeceğiz. Bu sefer kötü adam Electro rolünde Jamie Foxx, Harry Osborn roünde ise Dane DeHaan'ı izleyeceğiz. Ayrıca Shailene Woodley, Colm Feore, Paul Giamatti ve Sally Field de kadrodaki diğer isimler.

    Filmin resmi konusu şöyle:

    The Amazing Spider-Man 2'de Peter Parker'ın hayatı oldukça yoğun. Bir yandan Örümcek Adam olarak kötü adamları yakalıyor diğer yandan ise aşkı Gwen'le vakit geçiriyordur. Peter, Gwen'ın babasına kızından uzak durarak onu koruyacağına dair verdiği sözü de unutmamıştır. Fakat bu tutmakta zorlandığı bir sözdür. Kötücül Electro'nun ortaya çıkması, eski arkadaşı Harry Osborn geri dönüşü ve Peter'ın geçmişine dair yeni ipuçlarının ortaya çıkması Örümcek Adam'ın hayatını değiştirecektir.

    The Amazing Spider-Man 2, 2 Mayıs 2014 tarihinde vizyoan girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top