Hesabım
    !f Müzik LCD Soundsystem'la Açılıyor!

    !f Müzik, merakla beklenen açılış partisini 9 Şubat Cumartesi gecesi, yenilenen yüzüyle G-Mall’da yapacak...

    !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin müzik festivali !f Müzik, yenilenen yüzüyle 9 Şubay Cumartesi günü Maçka G-Mall’da açılıyor. Etkinliğin konukları ise LCD Soundsystem’ın setleriyle ünlü üyeleri Pat Mahoney ve Nancy Whang!

    Film seçkisi kadar partileri ile de dikkat çeken !f, geçtiğimiz sene “Sesli Yaşam” bölümü ile müzik etkinliklerini birleştirerek !f Müzik'i yaratmıştı. Mini müzik festivali olarak da görülebilecek etkinlik bu sene daha da büyüyor ve yılın beklenen müzik filmlerini ve efsanevi grupların üyelerini İstanbul’a getiriyor. Geçtiğimiz sene son konserini veren efsanevi elektronik/punk grubu LCD Soundsystem’in üyeleri Pat Mahoney ve Nancy Whang dünya müzik sahnelerini sallayan DJ setleriyle 9 Şubat’ta !f Müzik Açılış Partisi’nde olacak.

    Etkinliğe özel olarak tematik yerleştirmelerin ve değişikliklerin yapılacağı Maçka G-Mall, daha önce hiç görmediğiniz özel tasarımlarla festivalin pop-up eğlence mekânına dönüşecek.

    !f Müzik etkinliğinin biletleri Mybilet'te satışta. Maximum Kart sahibi !f'çiler özel paketlerle biletlere %50 indirimle ulaşabileek.

    !f Müzik filmleri ve partileriyle ilgili detaylı bilgi için: www.ifistanbul.com

    !f Müzik Açılış Partisi

    9 Şubat Cumartesi / 22:00 / Maçka G-Mall

    feat. Pat Mahoney & Nancy Whang DJ Set ( LCD Soundsystem / DFA Records)

    Warm Up - Close Up: DearHead

    Giriş Ücreti: Tam 30 TL, Öğrenci 20 TL

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top