Hesabım
    Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph) Animasyonunda Mario Sesleri

    Yönetmen Rich Moore, Mario konusunda konuştu...

    Ülkemizde 15 Şubat tarihinde vizyona girecek olan Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph) animasyonunun yönetmeni Rich Moore, klasikleşmiş video oyunlarının unutulmaz kahramanlarının yer aldığı filmde Mario'nun neden yer almadığını açıkladı ve içinde Mario'nun da bulunacağı proje hakkında ilk açıklamaları yaptı.

    Pek çok dedikoduya da neden olan Mario konusuna açıklık getiren yönetmen, Nintendo ile lisans konusunda bir sorun olmadığını, ikonik kahramanın filmde yer almamasının nedenini ise içinde Mario'nun yer alacağı bir durumun oluşmaması olarak açıkladı.

    Hikayeyi geliştirirken içinde Mario'nun da yer alacağı doğru zamanı ve sahneyi de aradık, şeklinde konuşan Moore, fakat bu sahne organik olmalıydı ve tamamen Mario için hazırlanmalıydı ama maalesef o anı bir türlü hazırlayamadık, dedi.

    Her ne kadar Mario yer almasa da Oyunbozan Ralph'de Mario'nun azılı düşmanlarından Bowser (King Koopa) kendine yer buldu.

    Mario'lu bir devam filmi projesinde umutlu olduğunu dile getiren Moore, "Eğer devam filmi çekebilecek kadar şanslıysak Mario'ya yakışacak o doğru anı yaratacağız." şeklinde konuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top