Hesabım
    Hayatboyu Berlin'de İlk Gösterimini Gerçekleştirdi!

    Aslı Özge’nin yeni filmi “Hayatboyu”nun Dünya Galası Berlin Film Festivali’nde yapıldı...

    İlk filmi Köprüdekiler ile ismini duyuran Aslı Özge'nin son filmi Hayatboyu’nun ilk gösterimi 63. Berlin Film Festivali'nin Panaroma Special bölümünde gerçekleştirildi. Tarihi sinema salonu Kino International'da gerçekleştirilen gösterimde filmin yapımcısı Nadir Operli, yönetmen Aslı Özge, filmin başrol oyuncuları Defne Halman ve Hakan Cimenser hazır bulundu. Salonu dolduran seyirciler filmi ve ekibini ayakta alkışlarken, ekip gösterimin ardından davetlilerle birlikte Marie Antoinette’te düzenlenen partide eğlendi.

    Filmin basın toplantısı ve Film Market'teki gösterimine de ilgi yoğunda. Ünlü sinema dergisi Sight&Sound'un yazarlarından Geoff Andrew, Twitter'da Hayatboyu'nun Berlin Film Festivali'nde şimdiye kadar gördüğü en iyi iki filmden biri olduğunu yazdı. Basın gösteriminin ardından basının önüne çıkan ekibin Anatol Weber moderatörlüğündeki basın toplantısını festivalin web sitesinden izleyebilirsiniz.

    Türkiye, Almanya, Hollanda ortak yapımı olan Hayatboyu, sorunlarının çözümü ayrılık olabilecekken birbirlerinden kopamamanın duygusal sıkışıklığını yaşayan evli bir çiftin hikayesini anlatıyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi şimdilik belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top