Hesabım
    “Köprüde Buluşmalar Yapım Aşaması Atölyesi”ne Başvurular Devam Ediyor

    Son başvuru tarihi 8 Mart Cuma...

    30 Mart-14 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen “Köprüde Buluşmalar” bu yıl 10 Nisan Çarşamba ve 11 Nisan Perşembe günlerinde Efes sponsorluğunda düzenlenecek ve “Yapım Aşaması Atölyesi” kapsamında para ödülü de verecek. Atölyeye başvurular 8 Mart'a dek sürecek.

    Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan “Köprüde Buluşmalar”, Avrupa'dan ve Türkiye'den sinemacıları bir araya getiriyor ve uzun metraj kurmaca ve belgesel projelere destek sağlıyor. Bu yıl yapımı devam eden uzun metraj kurmaca veya belgesel filmlere açık olacak “Yapım Aşaması Atölyesi”, filmlerin post-prodüksiyonlarının tamamlanmasına ve uluslararası tanıtımlarına destek olmayı amaçlıyor.

    Atölyeye katılmak isteyen uzun metraj kurmaca veya belgesel film yapımcıları, 8 Mart Cuma akşamına kadar onthebridge@iksv.org adresine e-posta yoluyla başvurabilirler. Yönetmelik ve başvuru formu film.iksv.org/tr/koprudebulusmalar adresinden temin edilebilir.

    Başvurular dağıtımcı, festival temsilcisi ve yapımcılardan oluşan uluslararası jüri tarafından değerlendirilecek ve seçilecek projeler, bu yıl ilk defa verilecek 10.000 Amerikan Doları değerindeki “Efes Ödülü” ve “1000VOLT Post-Prodüksiyon Ödülü”nün sahibi olacak.

    Film Geliştirme Atölyesi” için başvuruların sona erdiği “Köprüde Buluşmalar”ın ödül töreni ise 11 Nisan Perşembe akşamı düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top