Hesabım
    Dünyanın En İyi Tenorlarından Andrea Bocelli Ülkemize Geliyor!

    Sanatçının “Portofino’da Aşk” konseri 19, 21, 26 ve 28 Mart tarihlerinde sinemalarda...

    İtalyan tenor, söz yazarı ve besteci, Dünyanın en büyük seslerinden biri olarak nitelenen Andrea Bocelli, Beyazperde’nin internet tanıtım sponsoru olduğu bir gösterimle sinemalara gelmeye hazırlanıyor.

    Hollywood Yıldızlar Bulvarı'nda ismi bulunan, ünlü orkestra şefi Zubin Mehta tarafından eşsiz bir ses olarak nitelenen, ünlü tenor Luciano Pavarotti'nin düğününde ve cenaze merasiminde söyleyen ve Oprah Winfrey'in "sesini duyduğumda göz yaşlarına boğuluyorum" dediği Bocelli, 19, 21, 26 ve 28 Mart 2013 tarihleri arasında Cinemaximum sinemalarında hayranlarıyla buluşacak.

    Sanatçının son albümünden 4 yıl sonra tamamladığı ve ülkemizde en çok satanlar listesinde yer alan son albümü “Passione”den de parçaların yer aldığı ünlü Portofino konserinin kaydını oluşturan konser, kristal netlikteki dijital görüntü kalitesi ve 5+1 dijital surround ses teknolojisi ile karşımıza çıkacak.

    Romantizmin ve aşkın başkenti olarak anılan Portofino'da özel bir davetli kitlesine karşı verilen ve aralarında Besame Mucho, My Way, Love Me Tender, When I Fall in Love gibi romantik aşk şarkılarının da yer aldığı konserde ünlü sanatçıya 40 kişilik bir orkestra da eşlik ediyor.

    Biletleri satışa çıkan konseri izleyebileceğiniz sinemaları buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top