Hesabım
    2. El Film Festivali'nde Bugün

    Dün başlayan festivalde günün programı...

    2. El Film Festivali'nde ilk gün, festivalin açılış filmi olan 'Sensiz Yaşanmaz' filminin gösterimi ve ardından Barbaros Erköse, filmin yönetmeni Bertan Başaran ve filmin yapımcısı Balım Tanrıöver'e verilen plaketlerle sona erdi.

    Festivalin ikinci günü 12:00- 13:30 saatleri arasında Staccato Notalarla Fortissimo Sesler – III kategorisindeki kısa film gösterimleriyle başlıyor. Daha sonra 15:30- 17:00 saatleri arasında Zamanın Ritmi ve Hayatın Tınısı – II kategorisinde 3 belgesel seyirci ile buluşacak. 15:30- 17:00 saatleri arasında ise ISFF Detmold Seçkisi'nden Fransa, Polonya, Almanya, Hollanda yapımı filmler seyirciyle buluşacak. 17:15 – 18:30 saatleri arasında ise Denis D. Metin'in yönettiği Mi Hatice ve Şebnem Kitiş'in yönettiği Don’t Be a Gringo filmleri gösterilecek ve gösterimin ardından yönetmenlerle söyleşiler gerçekleştirilecek.

    Saat 20:00'da ise ANKAmall Sanatolia Sahnesi'ndeki Barbaros Erköse konseri ile son bulacak. Konserin biletlerini Sanatolia gişesinden 22 TL karşılığında temin edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top