Hesabım
    Mamá Seriye Dönüşecek!

    Guillermo del Toro'nun yapımcılığını üstlendiği korku türündeki filmin devam projesi için çalışmalar başladı...

    Ülkemizde geçtiğimiz hafta vizyona giren korku türündeki Mamá filminin devam projesi için Universal Pictures ile görüşmeler başladı. Yapımcılığını Guillermo del Toro'nun üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Andres Muschietti'nin oturduğu film, Muschietti'nin aynı isimli kısa filminden uzun metraja taşınmış ve 15 milyon dolar bütçesiyle şimdiden dünya çapında 89 milyon dolar hasılat yapmıştı. Rakamlar böylesine yüksek olunca Hollywood filmi seriye dönüştürmek için çok geçmeden kolları sıvadı.

    Jessica Chastain ve Nikolaj Coster-Waldau'nun başrollerde karşımıza çıktığı film hakkında konuşan Universal Pictures başkanı David Kosse, Screen Daily'e yaptığı açıklamada "Mama filminin seriye dönüşebilme potansiyelini görüyoruz. En az bir devam filmi çekmek istiyoruz fakat henüz konuşmak için erken." dedi. Kosse filmin başarısını överken temkinli davranmak gerektiğini de sözlerine ekledi.

    Mamá, anneleri öldükten sonra vahşi ormanda tek başlarına hayatlarını sürdüren iki küçük kızın akrabaları olan bir çift tarafından evlat edinilmesinin ardından yaşanan korku ve gerilim dolu bir öyküyü anlatıyor. 5 yıl boyunca ormanda "Mama" dedikleri doğaüstü bir güç tarafından korunan çocuklar yeni evlerinde de Mama'nın himayesi altında olacaklardır...

    Mamá

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top