Hesabım
    Operasyon: Argo'nun DVD'si Bu Hafta Raflarda!

    Oscar ödüllü film bu hafta DVD olarak piyasaya çıkıyor!

    85. Oscar Ödülleri'nde En İyi Film dahil 3 ödül alan, Ben Affleck yönetmenliğindeki Operasyon: Argo (Argo) filminin DVD'si bu hafta raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

    Tam İran Devrimi patlak vermek üzereyken, Tahran’daki Amerikan konsolosluğunun basılıp, Amerikalıların rehin alınmasını ve o kaos ortamında kaçmayı başaran altı Amerikalı'nın kurtarılış öyküsünü konu alan film gerçek bir özel operasyondan yola çıkılarak beyazperdeye aktarıldı. Filmde yönetmen Ben Affleck'in yanı sıra Bryan Cranston, John Goodman ve Alan Arkin gibi ödüllü oyuncular yer alıyor.

    Tiglon etiketiyle ve Beyazperde tavsiyesiyle raflardaki yerini alacak olan DVD'nin özel seçenekleri arasında, Başkan Jimmy Carter, Tony Mendez gibi olayın gerçek kahramanlarının, yaşanan sürece dair anlatımları da yer alıyor.

    Argo, İngilizce 5.1, Türkçe 2.0, Lehçe 5.1 ve Rusça 5.1 dil seçenekleri ve Bulgarca, Hırvatça, İngilizce, Eston, Latvanya, Lehçe, Rusça, Sırpça, Slovence, Türkçe ve Ukrayna altyazı seçenekleriyle satışta olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top