Hesabım
    The Crow Projesinde James McAvoy Sesleri

    Eric Draven'ı kim canlandıracak?

    X-Men: Birinci Sınıf (X-Men: First Class) filminin yıldızlarından James McAvoy'un yeniden çevrilecek The Crow projesinde başrol için görüşmelere başladığı duyuruldu. Fakat Relativity Media stüdyosundan konuyla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

    Eğer anlaşma sağlanırsa McAvoy, nişanlısı ile birlikte sokak serserileri tarafından katledilen ve daha sonra mezarına konan bir karga tarafından tekrar hayata döndürülen Eric Draven isimli rock yıldızını canlandıracak. Draven, mezarında rahat uyuması için kendisinin ve nişanlısının intikamını almak zorundadır.

    1994 tarihli orijinal filmde bu karaktere Brandon Lee hayat vermiş ve oyuncu filmin çekimlerinin bitmesine az bir süre kala çekimler sırasında yanlışlıkla doldurulmuş bir silah ile vurularak hayatını kaybetmişti.

    Uzun bir süredir çekilmesi planlanan bu projede Draven karakteri için daha önce Mark Wahlberg, Bradley Cooper ve Channing Tatum gibi isimlerle görüşülmüş, fakat bir türlü anlaşma sağlanamamıştı.

    F. Javier Gutiérrez'in yönetmen koltuğuna oturacağı filmin senaryosu Jesse Wigutow tarafından yazıldı. Filmin çekim takvimi ise şimdilik belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top