Hesabım
    "Open Windows" Filminden İlk Poster Yayınlandı!

    Elijah Wood ve Sasha Grey başrollerde...

    Detaylı konusu henüz açıklanmasa da Nacho Vigalondo'nun yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ve merakla beklenen uzun metrajlı çalışması Open Windows'tan ilk poster yayınlandı. Genç oyuncu Elijah Wood ile çekici yıldız Sasha Grey'i başrollerde izleyeceğimiz film, güzel bir oyuncuyu takibe alan takıntılı bir adamın öyküsüne odaklanıyor. Seksi yıldızı, kendisinin haberi olmadan elektronik cihazlar üzerinden takip eden adam, oyuncunun kaçırıldığını fark edince takıntılı olduğu bu güzel kadını kurtarmak için her şeyini ortaya koyacaktır.

    Sinema seyircisinin karşısına daha önce Timecrimes (Los Conocrímenes) ve Extraterrestre gibi gerilim filmleriyle çıkan İspanyol sinemacı Nacho Vigalondo'nun merak uyandıran filminin çekimleri halen devam ederken, henüz net bir vizyon tarihi de bulunmuyor. Posterdeyse Wood'un canlandırdığı karakterin elinde Grey'in görüntüsü olan bi cep telefonu taşıdığını görüyoruz.

    En son Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) ile beyazperdeye konuk olan Elijah Wood'un kendine has hayran kitlesi olan >Sasha Grey ile filmde karşılıklı nasıl bir uyum tutturacağı ise merak konusu...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top